fbpx

3D Meetup Sverige

Sveriges största mötesplats för 3D-entusiaster

Hero image

3D Meetup är ett årligen återkommande evenemang med målet att bli den naturliga mötesplatsen för 3D-entusiaster och företag inom branschen. Evenemanget grundades 2016 och vi höll vårt första event 2017. Nu är det femte gången dörrarna öppnas och likt de senaste åren håller vi till på Tryckeriet i Helsingborg.

På evenemanget hittar du entusiaster, makers, YouTubers, företag och mer därtill. Har du en egen skrivare så får du gärna ta med den den. Visa upp din skrivare, dela erfarenheter, möt likasinnade och få hjälp med att lösa problem. Och har du möjlighet så ta gärna med kul saker som du gjort med hjälp av din/dina skrivare!

För er som undrar vad detta med 3D skrivare är för något så är detta ett gyllene tillfälle att lära er mer och bli invigda i denna fantastiska hobby. Vi lovar att det kommer finnas många skrivare och spännande projekt att kolla. Evenemanget erbjuder intressanta föreläsningar, chansen att träffa spännande människor, personerna bakom tekniken och projekt utskrivna på 3D skrivare. Där kommer även finnas företag från hela världen med fina erbjudanden och som även kan hjälpa till med teknisk support av deras produkter. Här finns med andra ord något för alla!

Boka dina biljetter