fbpx

Uppdatering angående COVID-19

Vi är hemskt ledsna att behöva meddela detta, men dessvärre har vi inget valRead in English
Hero image

Kära besökare! Det är med ett tungt hjärta vi är tvungna att meddela att 3D Meetup 2020 inte kommer att ske denna helg. Veckan som varit har kantrats av larm från olika länder, och framför allt vår egna regering. Strax före detta inlägg publicerades så kom där ett beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen som direkt påverkar oss. Detta beslut, tillsammans med risken för spridning av sjukdomen ger oss tyvärr inga val – 3D Meetup 2020 måste förläggas till ett annat datum.

Vi är förstås väldigt ledsna över detta och vi har jobbat hårt för att kunna genomföra evenemanget trots de olyckliga omständigheterna i världen. Vi måste dock följa gällande regelverk och vi förstår också folkhälsorisken. Men, bara för att förtydliga, eftersom 3D Meetup endast var dagar bort så står vi redo, och vi är fast beslutna att genomföra 3D Meetup detta år, under förutsättningen att situationen hamnar under kontroll.

Så, för att komma till poängen…

Vi planerar att arrangera 2020 års evenemang den 26-27:e september. Lokalen är bokad och vi har lyckats styra om de flesta praktiska åtgärder för att få detta att fungera. Så vi kommer definitivt att vara redo att hälsa er välkomna i september istället. Vi hoppas verkligen att få se er alla där.

Hur gör jag om jag bokat biljetter?

Vi har pratat med vår biljettplattform, Tickster, och de har lovat att göra en fullständigt återbetalning av alla biljetter och produkter. Detta inkluderar då även T-shirts eftersom de ännu inte tryckts. Detta bör ske de närmaste dagarna, men det kan ta lite att få rätt på.

Sammanfattningsvis

Vi är hemskt ledsna att det blev såhär, men vi hoppas kunna göra en comeback i september och skapa ett evenemang som är större och bättre än någonsin. Om ni har några frågor, tveka inte att maila oss på info@3dmeetup.se eller att kontakta oss via Facebook och Twitter. Vi är medvetna om de problem som eventuellt följer med detta beslut, och vi lovar att göra vårt bästa för att vara hjälpsamma.

Vi lovar att återkomma snarast så att ni har möjligheten att köpa biljetter till evenemanget i september.

Tack så mycket, och vi ses snart igen!